E-mma sjell në fokus luftën për diversitetin gjinor në Ballkan » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Përditësuar së fundmi: 13/11/2018

E-mma sjell në fokus luftën për diversitetin gjinor në Ballkan

Share
nga Anerola Torollari
Nën 13, 2018
Studied at Faculty of Science, Content Editor Biznesi at Business Magazine
lexo me teper >

Tiranë, 13 Nëntor 2018 – Shoqata E-mma, e pranishme në 12 qytete franceze, vazhdon zhvillimin e saj ndërkombëtar duke hapur një zyrë në Tiranë, Shqipëri me mbështetjen e Epitech Balkans, Komisionit Europian, Microsoft dhe aktorëve të tjerë nga ekosistemi. Që nga viti 2013, E-mma mbledh së bashku më shumë se 500 gra dhe studentë në të gjithë Francën duke sjellë në fokus diversitetin gjinor në botën dixhitale.

E-mma është një shoqatë franceze që synon të promovojë diversitetin gjinor në fushën dixhitale, e cila është pothuajse ekskluzivisht mashkullore. Kjo shoqatë dëshiron të inkurajojë femrat që të hyjnë në këtë fushë, të cilat janë ndarë nga arsimimi dhe kultura e tyre. Asnjë fushë nuk mund të jetë produktive nëse nuk përbëhet nga meshkuj dhe femra. Gjithashtu fokusi është që të inkurajojnë njerëzit që të bashkohen me E-mma për të punuar së bashku. E-mma e sheh të ardhmen në dy kopje, që do të thotë se aty ku diversiteti bëhet familjar dhe ku produktiviteti ka të bëjë me barazinë.

Ky inaugurim do të festohet më 13 Nëntor në orën 16:00Tirana Business Park, Rruga e Rinasit, Ndërtesa 07, Salla Berlin.

Axhenda:

16:00 – Fjalimi hapës:
Znj. Dipty Chander – Presidente e E-mma në botë
16:05 – Panel Diskutimi:
Znj. Marija Gabriel – Komisionere Europiane për Ekonominë dhe Shoqërinë Dixhitale
Z. Sokol Vladi- Drejtor i Microsoft Albania
Z. Edi Rama – Kryeministër i Shqipërisë (TBC)
Znj. Dipty Chander – Presidente e E-mma në botë
16:55 – Mbyllja:
Armend Tahiraj – Drejtor Menaxhues i Epitech – Falënderim për pritjen e E-mma Balkan. 1 vjetori i Epitech në Shqipëri
17:00 Networking dhe Coffee / Cocktail break

Ju lutemi gjeni më poshtë linkun e regjistrimit:

Regjistrimi: https://bit.ly/2DkJgzJ

Kontaktoni për më shumë informacion në: [email protected]