barazi Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Strategy

Pse punonjësit më të mirë e humbasin motivimin?

Business Pulse

Thënie motivuese nga Sheryl Sandberg për jetën, lidershipin dhe barazinë

Business Pulse

E-mma sjell në fokus luftën për diversitetin gjinor në Ballkan

Business Pulse

8 shprehje frymëzuese nga Martin Luther King

Sipërmarrje

YE-SHU-AH – Sandalet që bota do i dashurojë

Teknologji

Facebook dhe Microsoft arrijnë barazinë gjinore në shpërblimet e punonjësve!

Teknologji

Top lista e kompanive teknologjike me barazinë gjinore në punë

Media&PR

Nga Holly Branson, Ja çfarë thotë e bija për Richard Branson