Microsoft Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Lajme

Microsoft, një nga kompanitë e pakta amerikane që lejohet të bëjë biznes me Huawei

Lajme

Apple: “Studentët që përdorin laptopët e Google në shkollë nuk do të kenë sukses”

Lajme

Microsoft në Japoni sjell fundjavën tre-ditore. Sheh rritje të produktivitetit

Marketing

Pse duhet të merrni pjesë në konferencën e marketingut dixhital, AllWeb Albania me 17 Tetor?

Sipërmarrje

Emigroi nga Kina 22 vite më parë dhe fliste shumë pak anglisht, tani zotëron kompaninë Zoom me vlerë 3 miliardë dollarë

Lajme

Apple zhvillohet përtej iPhone! Vëmendja tek shërbimet

Teknologji

Gen-D, një platformë që do të përshpejtojë reformat në fushën e edukimit dixhital në të gjithë rajonin

Lajme

Huawei i përgjigjet deklaratës së Trump për ndalimin e produkteve të saj në SHBA

Teknologji

ElectionGuard, softueri nga Microsoft që ofron votim të sigurtë dhe të verifikuar

Strategy

Bill Gates më i lumtur tani që është 63 vjeç sesa kur ishte 25 vjeç. Ja cilat janë 4 arsyet

Evente