Microsoft Archives » Page 2 of 16 » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Lajme

Apple zhvillohet përtej iPhone! Vëmendja tek shërbimet

Teknologji

Gen-D, një platformë që do të përshpejtojë reformat në fushën e edukimit dixhital në të gjithë rajonin

Lajme

Huawei i përgjigjet deklaratës së Trump për ndalimin e produkteve të saj në SHBA

Teknologji

ElectionGuard, softueri nga Microsoft që ofron votim të sigurtë dhe të verifikuar

Strategy

Bill Gates më i lumtur tani që është 63 vjeç sesa kur ishte 25 vjeç. Ja cilat janë 4 arsyet

Sipërmarrje

Çfarë duhet të dini kur krijoni logon e kompanisë suaj?

Lajme

Kreu i ri i Google: “Do të përfitojmë më shumë të ardhura nga cloud computing se nga reklamat”

Business Pulse

Bill Gates duke pritur në rradhë për një hamburger. Foto që u bë virale në rrjet

Teknologji

Microsoft pranon se nuk mund të konkurojë Amazon dhe Google në luftën e asistentëve të zërit

Business Pulse

Burimet njerëzore, aseti që kompanitë shqiptare po synojnë të vlerësojnë