ekosistem Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Startup

Dentem i bashkohet “Station F”, inkubatorit më të madh të startupeve në Europë

Trajnime

Seria e trajnimeve iOS Development – Get Ready to Work

Sipërmarrje

Çfarë do të thotë të jesh një sipërmarrës emigrant në Brexit, Britani?

Strategy

5 mësimet që sipërmarrësit në të gjithë botën mund të mësojnë nga kultura izraelite

Startup

David Hysong ka themeluar startup-in bioteknologjik për të kuruar lloje të rralla të kancerit

Trajnime

Trajnim: “Get Ready to Work”

Sipërmarrje

Franca krijon një vizë të veçantë për sipërmarrësit, inxhinierët dhe investitorët

Strategy

5 gjërat që duhet të kërkoni kur zgjidhni një qytet për startup-in tuaj

Teknologji

Adblock Plus nga një bllokues reklamash, në një shitës të tyre

Startup

Drejtoresha e Yunus Social Business: “Shqipëria është shndërruar në qendrën tonë kryesore në Ballkan”

Evente

Hardh Fest 2017

Shtator 7, 2017
9:00 AM - Shtator 10 9:00 PM

Doing Business 2017

Shtator 28, 2017
në orën 09:00 - 29 Shtator Sep 29 në orën 20:00