konference Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Media&PR

Julius Dein, një nga magjistarët më të njohur në botë me mbi 20 milionë ndjekës online, është folësi më i ri në Spark.me 2019

Strategy

6 fraza që do t’ju ndihmojnë të shisni idetë tuaja

Business Pulse

Esmeralda Kazia, folëse në Konferencën EGOS, na njeh me konceptet e Database Freshness

Business Pulse

Përfundon me sukses Konferenca e Teknologjisë Dixhitale Inovative “EGOS”

Teknologji

OSCAL 2019, edicioni i VI-të vjen me 18 & 19 Maj në Tiranë

Lajme

Mbi 20 sipërmarrje nga Ballkani, prezantohen e zhvillojnë takime B2B në Tiranë

Marketing

Rikthehet Spark.me 2019 me folësen e parë, Anab Jain, fituese e disa çmimeve në dizajn dhe në prodhimin e filmave

Sipërmarrje

Davos 2019: Investimi në aftësitë njerëzore mënyra më e mirë që të mos mbetesh pas prej ‘Revolucionit të Katërt Industrial’

Lajme

Lajmet më të fundit nga Davos 2019

Lajme

Gjithçka që duhet të dimë rreth Forumit Ekonomik Botëror 2019 në Davos

Evente

Rikthehet TË RINJTË FLASIN!

Korrik 31, 2019
2 PM – 5 PM