certifikime Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Lajme

Si mund të shmangin bizneset kontrollet tatimore duke pajtuar auditues të huaj?

Sipërmarrje

Gjigandët Europianë të Supermarketeve: “Shqipëria një treg shumë i mirë për produkte cilësore”

Lajme

Organizohet Konferenca: “Sinergjia midis certifikimit të njohurive, akademisë dhe punësimit”

Sipërmarrje

Nga 0$ në milioner: Si këta 6 Sipërmarrës arritën suksesin pas shumë sfidash?

Lajme

Samsung Electronics lançon Kinemanë e së Ardhmes me Teknologjinë e Re të Ekraneve për Kinema

Sipërmarrje

“Kopshti i Gjelbër i Danimarkës”, biznesi që po sheh suksesin në Shqipëri