profesorët Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Business Pulse

Profesorët motivues

Teknologji

Kjo shkollë në Paris po përdor inteligjencën artificiale për të kuptuar kur studentët nuk i kushtojnë vëmendje mësimit

Lajme

Organizohet Konferenca: “Sinergjia midis certifikimit të njohurive, akademisë dhe punësimit”