punonjësit Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Strategy

Mjetet e Google që ju ndihmojnë të bëheni një menaxher i mirë

Strategy

A paguhen më pak femrat sesa meshkujt edhe në shtetet perëndimore?

Strategy

4 Gabimet e drejtuesve pa përvojë

Strategy

Rregulli i “picës” që Jeff Bezos ndjek për mbledhje produktive

Teknologji

Apple krijon një kuti të veçantë për picat

Lajme

Organizohet Konferenca: “Sinergjia midis certifikimit të njohurive, akademisë dhe punësimit”

Lajme

Studimi: Ja çfarë duan punonjësit

Slideshow

Post Startup Grind, Kadri Morina: “Në jetë nuk duhet të jetë ëndërr paraja, duhet të jetë ëndërr puna.”

Strategy

7 gjërat që çdo shef i mirë duhet t’i thotë punonjësve

Thirrje per Aplikime

CEED Finance, program ekskluziv i dizejnuar për sipërmarrësit dhe punonjësit

Evente

Hardh Fest 2017

Shtator 7, 2017
9:00 AM - Shtator 10 9:00 PM

Doing Business 2017

Shtator 28, 2017
në orën 09:00 - 29 Shtator Sep 29 në orën 20:00