kompanite Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Slideshow

Zara, BMW, Nike… Këto janë kompanitë më me vlerë në botë

Sipërmarrje

Njihuni me Sipërmarrësit më të mëdhenj të Amerikës për këtë vit

Intervista

SyncLab, startup-i i vetëm shqiptar i fokusuar në fushën e realitetit virtual

Teknologji

Oferta Juaj: Aplikacioni i cili ju ndihmon portofolin!

Media&PR

EasyPay nominohet në European Fintech Awards 2017, si një nga kompanitë më të mira financiare

Lajme

Ja çfarë ka gjetur BBC në pijet e Starbucks, Costa dhe Caffee Nero

Sipërmarrje

Arti i Mentorimit: 3 hapat për krijimin e liderëve të biznesit

Lajme

Bankat dhe telekomunikacioni – industritë më të përkushtuara ndaj filantropisë

Lajme

Organizohet Konferenca: “Sinergjia midis certifikimit të njohurive, akademisë dhe punësimit”

Business Pulse

Këto janë kompanitë më të mira për të punuar nga shtëpia

Evente

Trajnim nga BERZH – Si të menaxhoni një kompani konsulence?

Tetor 29, 2018
- 30 Tetor, 2018 dhe 20-21 Nëntor 2018, ora 9:00 AM - 5:30 PM

Panairi i 21 i Librit “Tirana 2018”

Nëntor 14, 2018
– 18 Nëntor ora 08:00 - 21:00