kurrikula Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Business Pulse

Top 8 artikujt më të lexuar të BusinessMag gjatë 2019

Strategy

5 arsye pse sistemi arsimor finlandez është një ndër më të mirët

Lajme

Përse në Finlandë, 90% e nxënësve janë të shkëlqyer në shkollë?

Lajme

Organizohet Konferenca: “Sinergjia midis certifikimit të njohurive, akademisë dhe punësimit”

Lajme

UET takim me Bankën Raiffeisen për kurrikulat e Programeve Master