znj. Milena Harito Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Lajme

Hapet për herë të parë në Shqipëri “Albania Cyber Academy”

Lajme

Fakulteti i Shkencave të Natyrës organizon aktivitetin “Këndi i Programuesve të rinj”

Lajme

Organizohet Konferenca: “Sinergjia midis certifikimit të njohurive, akademisë dhe punësimit”

Lajme

Organizohet konferenca për pronësinë intelektuale nën moton: “Inovacioni përmirëson cilësinë e jetës”