IT Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Sipërmarrje

Kompanitë shqiptare të IT tërheqin vëmendjen e investitorëve të huaj

Intervista

Teknologjia e Informacionit. Sokol Vladi: sektor që mund të tërheqë investime strategjike. Duhet formim cilësor i burimeve njerëzore

Strategy

5 mënyra për të mbrojtur kompaninë tuaj nga një sulm në internet

Teknologji

Udhëtarë të së ardhmes

Lajme

YouTube në telashe! Platforma ka 24 ditë kohë për t’iu përgjigjur kërkesave të përdoruesve të saj

Sipërmarrës të suksesshëm

Çelik Nimani, folës në konferencën Infocom X, tregon faktorin e suksesit të kompanive teknologjike

Business Pulse

Albanian Cyber Security, komuniteti fokusuar sigurisë kibernetike, sjell tutoriale në gjuhën shqipe

Business Pulse

Shtyhet afati i regjistrimit në Coding Academy deri me 14 Mars

Sipërmarrje

Ndërtoni një biznes që ju shërben ju dhe jo një në të cilin jeni skllav

Business Pulse

Ekspertet e IT. Ja tri vajza shqiptare që po shtrojnë rrugën e suksesit në botë