projekteve Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Lajme

Aeroporti i Prishtinës ”Adem Jashari” shpallet fitues i dy çmimeve prestigjioze

Teknologji

Kompania kineze, Huawei ndër më aktivet në fushën e telekomunikacionit në Shqipëri

Sipërmarrje

“Magjia”, biznesi që ruan traditën dhe ndihmon në punësimin e femrave

Lajme

Organizohet Konferenca: “Sinergjia midis certifikimit të njohurive, akademisë dhe punësimit”

Lajme

Konferenca “Transformimi Dixhital i Edukimit” sjell zhvillime për sektorin edukativ në Shqipëri

Lajme

Më 6 Dhjetor Microsoft sjell në Tiranë “Transformimin Dixhital të Edukimit”