Aeroporti i Prishtinës ''Adem Jashari'' shpallet fitues i dy çmimeve prestigjioze » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Përditësuar së fundmi: 04/08/2017

Aeroporti i Prishtinës ”Adem Jashari” shpallet fitues i dy çmimeve prestigjioze

Share
nga Fiorela Jaupi
Gus 04, 2017
Studied at Faculty of Economy, Master of Science in Marketing. Content Editor at Business Magazine Albania
lexo me teper >

Aeroporti Ndërkombëtar i Prishtinës ”Adem Jashari” ka marrë njoftimin se është shpallur fitues i çmimeve prestigjioze në Communitas Awards 2017 për dy nominimet në kategorinë e Përgjegjësisë Sociale si dhe në kategorinë e Iniciativave të Gjelbërta në kujdesje ndaj ambjentit.

Në këtë njoftim të dërguar nga Communitas Awards më tej thuhet se: “Gjyqtarët tanë kanë gjetur se LKIA në mënyrë të qartë ka treguar se performon në frymën e Communitas- një fjalë Latine që nënkupton projektet në të mirën e komunitetit. Të nominuarit për këto çmime vlerësohen në bazë të vazhdimit dhe efekteve te programit të tyre.”

Lexo: Aeroporti më i mirë në botë po ndërton një pyll dhe ujëvarë në brendësi të tij

Në anën tjetër Drejtori Gjeneral i ANP-së, Haldun Firat Kokturk tha se: “Ne do të vazhdojmë që të japim kontributin tonë edhe me tej në komunitetin ku operojmë si dhe jemi në vazhdimësi të projekteve për ruajtjen e ambientit ku edhe ditëve të fundit jemi certifikuar në nivelin +2 – Reduktimi nga Airport Carbon Accreditation.”

Ky është viti i dytë që ANP ‘Adem Jashari’ merr çmimin për Përgjegjësi Sociale nga kjo organizatë dhe hera e parë për Iniciativa të Gjelbërta.

Burimi: orainfo.net