“World Summit Awards” Albania dhe Kosovo – Thirrje e Hapur për Aplikim


Inovatorë dixhitalë nga SHQIPËRIA dhe KOSOVA! Aplikoni për Çmim Ndërkombëtar!

Keni një ide gjeniale për të zgjidhur një nga 17 Pikat-Synim Për Zhvillim Të Qëndrueshëm (SDG’s) të Kombeve të Bashkuara? Ia keni dalë ta shndërroni në një produkt konkret me zbatueshmëri dhe ndikim social?

Bëhuni pjesë e familjes së madhe të “World Summit Awards” me aplikacione mobile ose të bazuara në web. Zgjedhja e platformës është e lirë.

Kategoritë përfshijnë aspekte të ndryshme si edukimi dhe kultura deri tek biznesi dhe urbanizimi, qeveria dhe mirëqenia deri tek energjia e riciklueshme dhe turizmi.

8 Fituesit Kombëtarë në 8 Kategoritë e Konkursit do të kenë mundësinë të paraqesin produktet e tyre në WSA Global Congress. Aktiviteti final do të ofrojë një platformë për ekspertë të nivelit të lartë, lider të industrisë dhe përfaqësues të qeverisë për të diskutuar inovacionin dixhital.

Ju mund të aplikoni direkt online tek http://wsa-albania.org/apply-now/ deri më datë 31 gusht 2018. Për çdo informacion të mëtejshëm vizitoni www.wsa-albania.org , https://www.worldsummitawards.org/ dhe për çdo pyetje ose sqarim mund të kontaktoni:

Dritan Mezinin, Ekspert Kombëtar i WSA në Shqipëri dhe Kosovë, në adresën dmezini@dm-consulting.biz

Must watch
Business Mag Nr. #24 - Tetor 2020

Numri 24 i revistës Businessmag.al sjell një panoramë të zhvillimeve, përshtatjeve dhe ecurisë në sektorë të ndryshëm të ekonomisë. Në të njëjtën kohë, shohim zhvillime relativisht të kënaqshme.  Organizime të reja si Dhoma Ekonomike e Gruas, duket si një shpresë për më shumë zë, lobim dhe mbështetje për gratë sipërmarrëse dhe sipërmarrjet e reja.

Gjatë kësaj periudhe angazhime si programi “Ringrihu më i fortë”, ishin një lloj kundërpërgjigje ndaj dëmeve ekonomike që po shkakton pandemia.

Influencerat vijojnë të rrisin hapësirat e tyre dhe janë bërë një instrument i rëndësishëm marketimi. Në brendësi të revistës do të gjeni renditjen e top 100 influencerave më të mëdhenj në vend.

Gjatë kësaj vere ndërkohë, vetë Businessmag pati një fushatë të suksesshme të promovimit të turizmit shqiptar. Qindra të rinj u angazhuan të dërgojnë foto dhe përshkrimet e vendeve të ndryshme të Shqipërisë.

Shiko më shumë
Na ndiqni në rrjetet sociale