konkurs Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Thirrje per Aplikime

Aplikoni për t’u bërë pjesë me startup-in tuaj në Betapitch Tirana

Slideshow

Creativity Zone by Stela – aty ku çdo gjë kthehet në art

Thirrje per Aplikime

“World Summit Awards” Albania dhe Kosovo – Thirrje e Hapur për Aplikim

Media&PR

Konkursi i Parë Rajonal Business Pitching zhvillohet në Beograd mbështetur nga Fondi i Ballkanit Perëndimor

Sipërmarrje

“Sfida IDEA”, mbi 400 sipërmarrës të rinj në rrugëtimin e sipërmarrjes

Thirrje per Aplikime

Konkurs kombëtar “Ide të Gjelbërta 2018”

Lajme

Më shumë se 850 maturantë nga e gjithë Shqipëria janë regjistruar në konkurset që organizohen nga Kolegji Universitar “TBU”

Thirrje per Aplikime

Si të aplikoni për t’u bërë pjesë e “Albanian ICT Awards”?

Thirrje per Aplikime

Organizohet konkursi “Aplikacioni më i mirë” me temë “Paraja ime: Si të fitojmë, si të shpenzojmë?”

Intervista

Nimbus – Startupi fitues i çmimit të parë në Startup Live Tirana

Evente

Trajnim nga BERZH – Si të menaxhoni një kompani konsulence?

Tetor 29, 2018
- 30 Tetor, 2018 dhe 20-21 Nëntor 2018, ora 9:00 AM - 5:30 PM

Panairi i 21 i Librit “Tirana 2018”

Nëntor 14, 2018
– 18 Nëntor ora 08:00 - 21:00