Turizmi Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Business Pulse

Rikthehet për të dytin vit Innovation NEST, foleja ku startup-et takojnë investitorët ëngjëj

Business Pulse

Innovation Nest – A jeni gati ta çoni startup-in tuaj në nivelin tjetër?!

Media&PR

Përmirësim i Ndjeshëm në Cilësinë e Raportimit Financiar në Shqipëri

Strategy

Nxitja e investimeve të huaja direkte, domosdoshmëri. Ku dhe si mund të nxiten?

Business Pulse

Turizmi shqiptar, ende për t’u eksploruar

Business Pulse

“Ekonomia Blu” dhe rasti i Shqipërisë

Business Pulse

Turizmi rritet mes problemesh

Lajme

Turizmi, në qershor 13% më shumë të huaj se një vit më parë

Thirrje per Aplikime

“World Summit Awards” Albania dhe Kosovo – Thirrje e Hapur për Aplikim

Lajme

Shqipëri-Serbi, paketa turistike të përbashkëta