Ide Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Mobile

Kërkesa për iPhone 11 më e madhe se sa që pritej

Thirrje per Aplikime

Bëhu një menaxher i shkathët dhe efektiv përmes trajnimeve online të ofruara FALAS nga KosLift!

Business Pulse

Dëshironi të filloni një biznes? Pyetni veten pse

Lajme

Produkti i ri i Facebook-ut mund të jetë më i dobishmi

Sipërmarrës të suksesshëm

Edon Fishekqiu, sipërmarrësi i ri që udhëheq shumë startup-e inovative

Thirrje per Aplikime

Keni një ide biznesi? Aplikoni në kompeticionin Startup Battlefield

Teknologji

Tani Facebook thotë se mund t’i largojë pëlqimet nga postimet

Startup

Endrit Rushiti nga Kumanova, sjell aplikacionin që i sfidon njerëzit për mbrojtjen e ambientit

Strategy

3 Gjërat që duhet të dini para se të bisedoni me investitorët në lidhje me biznesin tuaj

Sipërmarrës të suksesshëm

Shkolla Digjitale, startup-i kosovar që ka marrë përmasa ndërkombëtare