produkt Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Teknologji

Amazon blen Ring, kompaninë që ndërton zile për dyer të teknologjisë së lartë

Startup

Si ky aplikacion u kthye në një makth për zhvilluesen 16 vjeçare të tij?

Lajme

Kompania italiane nis aktivitetin në sektorin automotiv në Shqipëri. Ahmetaj: “Industri me vlerë në ekonomi”

Marketing

Mjeshtëria e shitjes (16) Trajtimi i pengesës: “Çmimi është i lartë” Pjesa II

Trajnime

Programi i “Gatishmërisë së Investimeve”, në ndihmë të të gjithë sipërmarrësve në Ballkanin Perëndimor

Thirrje per Aplikime

Organizohet konkursi “Aplikacioni më i mirë” me temë “Paraja ime: Si të fitojmë, si të shpenzojmë?”

Teknologji

Intel zbulon syzet e mençura

Media&PR

Samsung prezanton Galaxy A8(2018) me kamera të përparme të dyfishtë, ekran Infiniti dhe funksione të tjera të shtuara

Teknologji

Facebook sjell funksionalitetin më të fundit “Mentorship and Support”

Trajnime

Trajnim: “Shërbimi & Kujdesi Ndaj Klientit”