Kosova

Taksa 100 % nuk kursen mallrat e linjës ajrore Prishtinë – Beograd

Kosova

Tre njerëz që duhet t’i keni në një sesion të suksesshëm brainstorming

Kosova

Top 3 vendet që duhen vizituar gjatë dimrit në Kosovë

Startup

Si t’i rritni shitjet nëse jeni biznes i vogël/startup?

Kosova

15 të rinj fillojnë punën praktike në fushën e TIK

Diaspora

Diaspora, krahas ekonomisë po investon edhe në kulturë e kërkim shkencor në Shqipëri

Lajme

Aksionari i Monego: Heqja e licencës është një veprim i paligjshëm, do t’i drejtohemi gjykatës

Lajme

BQK mbyll IuteCredit dhe Monego. Norma interesi jashtë çdo standardi

Thirrje per Aplikime

A ka nevojë organizata juaj për një dhomë konferencash FALAS ose një sallë takimesh?