aplikime Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Thirrje per Aplikime

Hapen Aplikimet për Çmimin e Guvernatorit për Diplomën më të Mirë për vitin 2019

Thirrje per Aplikime

Akademia Verore e SME-ve 2019 ju mirëpret në datat 21 – 22 Qershor

Business Pulse

Prezantohet “Sfida Rajonale Elevator Lab Shqipëri & Kosovë” në universitete

Thirrje per Aplikime

Hapet raundi i dytë i programit “Sfida Elevator Lab” nga Raiffeisen Bank në Shqipëri dhe Kosovë

Thirrje per Aplikime

Hapen thirrjet për aplikime në edicionin e dytë të “Startup City”

Thirrje per Aplikime

Lançohet edicioni i dytë i SEE Tech Tour 2019

Thirrje per Aplikime

Samiti Global i Sipërmarrjes 2019, një mundësi për të zhvilluar më tej sipërmarrjen tuaj

Thirrje per Aplikime

Start-Up Innovation Camp 2019

Thirrje per Aplikime

Konferenca Studentore 2019: Globalizimi në “IN.E.AR” deri në limitet e tij

Startup

Hapen aplikimet për trajnimet IDEA 2019