Banka e Bashkuar e Shqipërisë thirrje e hapur për tender

Banka e Bashkuar e Shqipërisë

Banka e Bashkuar e Shqipërisë po implementon shërbimin e Internet/Mobile Banking dhe Sistemit të Procesimit të Aplikimeve të Kredisë me qëllim krijimin e lehtësive për klientët e saj dhe mundësimin e një procesi eficent të bankingut.

Kemi kënaqësinë të mirëpresim të gjithë ofertuesit e kualifikuar për të marrë pjesë në procesin e ofertimit.

Një ofertues duhet të jetë i gatshëm të ofrojë zgjidhje për sa më poshtë vijon:

  • Software për origjinën e kredisë për klientët korporatë, biznes i mesëm dhe i vogël
  • Software për origjinën e kredisë për klientët individë
  • Internet/Mobile Banking për klientët e biznesit korporatë, të mesëm dhe të vogël
  • Internet/Mobile Banking për klientët individë
  • Një zgjidhje bankare të integruar që mundëson në të njëjtën kohë shërbime bankare dhe mobile

Për informacion më të detajuar për RFP, dokumentet dhe modalitetet e tjera ju lutemi ndiqni linkun më poshtë: uba.com.al 

Must watch
Business Mag Nr. #24 - Tetor 2020

Numri 24 i revistës Businessmag.al sjell një panoramë të zhvillimeve, përshtatjeve dhe ecurisë në sektorë të ndryshëm të ekonomisë. Në të njëjtën kohë, shohim zhvillime relativisht të kënaqshme.  Organizime të reja si Dhoma Ekonomike e Gruas, duket si një shpresë për më shumë zë, lobim dhe mbështetje për gratë sipërmarrëse dhe sipërmarrjet e reja.

Gjatë kësaj periudhe angazhime si programi “Ringrihu më i fortë”, ishin një lloj kundërpërgjigje ndaj dëmeve ekonomike që po shkakton pandemia.

Influencerat vijojnë të rrisin hapësirat e tyre dhe janë bërë një instrument i rëndësishëm marketimi. Në brendësi të revistës do të gjeni renditjen e top 100 influencerave më të mëdhenj në vend.

Gjatë kësaj vere ndërkohë, vetë Businessmag pati një fushatë të suksesshme të promovimit të turizmit shqiptar. Qindra të rinj u angazhuan të dërgojnë foto dhe përshkrimet e vendeve të ndryshme të Shqipërisë.

Shiko më shumë
Na ndiqni në rrjetet sociale