platforma Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Business Pulse

CBS ka lançuar 5 platforma digjitale në 5 vjetorin e tij

Lajme

Apple zhvillohet përtej iPhone! Vëmendja tek shërbimet

Business Pulse

Emoji-t e reja që priten të dalin gjatë këtij viti

Marketing

Podcast, një mundësi e mirë për reklamim

Kosova

Pse Europa duhet të ndërtojë platformën e saj për mediat

Marketing

P&G përgatitet për ‘një botë pa reklama’

Teknologji

Si po e ndryshon Inteligjenca Artificiale botën e biznesit?

Media&PR

Andrew Keen, autori ndërkombëtar best-seller, është folësi më i ri në Spark.me 2019

Business Pulse

Të rinjtë shqiptarë drejt Instagram e YouTube. Ku është Facebook?

Media&PR

Tom Goodwin, kreu për inovacionin në Zenith Media dhe autori i Darvinizmi Dixhital, është folësi i radhës në Spark.me 2019