Trajnim Archives » Page 16 of 18 » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Trajnime

Seri trajnimesh për Web Development

Trajnime

Gjenerimi i ideve të biznesit dhe përgatitja e planit të biznesit

Trajnime

Trajnim për Burimet Njerëzore

Trajnime

Trajnim i Hapur 3 Ditor: Puna në Ekip & Menaxhimi i Kohës

Thirrje per Aplikime

Bëhuni pjesë e Konkursit Kombëtar ‘Startup Albania 2017’!

Trajnime

Trajnim: Strategjia e Marketingut Online

Trajnime

Trajnim: Inteligjenca Emocionale

Trajnime

Trajnim: “Get Ready to Work”

Trajnime

Trajnim për Specialistë Finance dhe Specialistë të Burimeve Njerëzore

Media&PR

Amazon sapo ka lançuar një program të ri trajnimi për të ndihmuar punonjësit që janë në rrezik për t’u pushuar nga puna