Trajnim Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Trajnime

Trajnim: “Aftësitë e Sipërmarrjes, Menaxhimit dhe Zhvillimit të një Biznesi të Suksesshëm”

Startup

SprintUP: Inno-Tech Camp Tirana 2019. Startupe të reja trajnohen për të “sprintuar” nga ideja në sipërmarrje

Trajnime

Trajnim: “Inteligjenca Emocionale si faktor Suksesi”

Zhvillim Personal

Ku përdoren njohuritë e NLP-së?

Startup

IDEA drejt fazës më të “nxehtë” të konkurimit

Trajnime

Instituti i Ekspertëve Fiskalë fillon trajnimin e formimit profesional për Ekspertë Fiskalë

Trajnime

Trajnim: “Arti i Marketingut dhe Aftësitë Menaxheriale”

Business Pulse

Youth Speak Forum &  Pitch Bootcamp nga AIESEC

Trajnime

Trajnime nga AlbAcademy, regjistrimet për trajnimin në Korçë deri me 18 Mars

Trajnime

Trajnim: “Të drejtosh dhe menaxhosh suksesshëm një biznes”