Trajnim Archives » Page 3 of 17 » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Trajnime

Trajnim interaktiv 4 javor me temë: “Aftësitë e Sipërmarrjes, Menaxhimit dhe Zhvillimit të një Biznesi të Suksesshëm”

Zhvillim Personal

A e njohim veten?!

Zhvillim personal

Çfarë mund të mësojë biznesi nga sportistët më të mirë të botës?

Business Pulse

Pse të marrësh pjesë në një event të Tony Robbins?

Marketing

Menaxhimi i rrjeteve sociale, përfundon trajnimi i parë

Zhvillim Personal

Praktikant i Liçencuar i Programimit Neuro-Linguistik

Trajnime

Seminar FREE: Njihuni me NLP-në, shkenca pas suksesit

Trajnime

IRISOFT EDUCATION zhvillon trajnimin 1 ditor me temë “Bazat Praktike në Graphic desing dhe Video editing”

Trajnime

Trajnim: Citizens Stories – Rrëfimi përmes videos

Sipërmarrje

10 këshilla për fillimin e biznesit tuaj kur jeni mbi 50 vjeç

Evente

Një hap drejt Suksesit!

Dhjetor 14, 2019
09:00 - 17:00