Trajnim Archives » Page 2 of 17 » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Business Pulse

Ne mendojmë se jemi më të mirë nga ç’jemi

Intervista

Trajnimet e punonjësve, mundësi për punësim afatgjatë. Intervistë me Rigers Rusi, Administator i Albpastrim dhe sipërmarrës pranë AlbAcademy

Trajnime

Trajnim për ekspertë fiskalë

Trajnime

Trajnime ekzekutive në burime njerëzore

Trajnime

Starton në Tetor projekti: “Biznese të udhëhequra nga vlerat”

Trajnime

Trajnim rreth Marketingut Dixhital

Business Pulse

Paga mesatare në Shqipëri është 52 600 lekë

Trajnime

Trajnim: “Shërbimi ndaj Klientit”

Trajnime

Trajnim: “Zhvillimi i një strategjie të marketingut dhe marketingu dixhital”

Trajnime

Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë, një trajnim për Vlerësimin e Performancës

Evente

Një hap drejt Suksesit!

Dhjetor 14, 2019
09:00 - 17:00