Organizohet trajnimi me temë “Komunikimi dhe shitja përmes telefonit”


Denis Gafuri trajner i shitjes organizon seminarin e radhës, mirëpo këtë herë me një temë mjaft interesante, “Komunikimi dhe shitja përmes telefonit”.

Është koha ideale për një seminar të tillë, për t’u përgatitur për vitin e ri 2019 me një qasje ndryshe të stafit tuaj në komunikim dhe shitje përmes telefonit.

Ju sigurojmë që me aplikimin e sugjerimeve të këtij trajnimi për ju ose për personelin e kompanisë tuaj, do t’iu përmirësohet shumë raporti me klientin dhe perfomanca do të jetë me rezultate pozitive financiare.

Qëllimi i këtij trajnimi është të kemi qëndrim pozitiv mendor, të fitojmë aftësi të reja në shitje përmes telefonit, dhe për të ndërtuar marrëdhënie afatgjata me klientët.

Temat kyçe që do të trajtohen:

 • Standardet e komunikimit afarist me telefon
 • Hyrje para komunikimit me telefon
 • Refuzimi
 • Qëllimi
 • Dorëshkrimi
 • Përgatitja
 • Ushtrime-aktivitete
 • Aktivizimi shitjes
 • Teknikat
 • Zëri
 • Frenuesit e komunikimit

Identifikimi i komponentëve kryesorë të hapjeve dhe mbylljeve efektive të thirrjeve.

Shmangni problemet më të zakonshme të etiketës telefonike dhe zakonet e këqija.

Identifikimi i mënyrës për të mbyllur me profesionalizëm thirrjen për të lënë klientin me një përshtypje pozitive.

Si të balanconi shërbimin e mirë të klientit me kohëzgjatjen e thirrjes, duke marrë parasysh kërkesat e telefonuesit?

Qasja profesionale me telefon, është më shumë se shitje, çdo telefonatë është një klient potencial.

Trajnimi do të mbahet më datën 24 Janar 2019, në hotel “Semitronix”, Prishtinë, prej orës 10:00 deri ne ora 16:00.

Përfshihet pjesëmarrja tërë ditore, dreka dhe pijet, materiali punues, udhërrëfyesi për shitje dhe komunikim në gjuhën shqipe si dhe certifikata.

Investimi juaj për pjesëmarrje është 89 euro, çmim ky promocional për rezervimet deri me datën 15 Janar, pas kësaj date çmimi do të jetë 125 euro.

Për grupe me më shumë anëtarë kërkoni ofertë speciale!

Për rezervime dhe informacion na kontaktoni në +38345510009 ose në sales@denisgafuri.com

Numri i pjesëmarrësve është i kufizuar kështu që rezervoni tani!

Must watch
Business Mag Nr. #24 - Tetor 2020

Numri 24 i revistës Businessmag.al sjell një panoramë të zhvillimeve, përshtatjeve dhe ecurisë në sektorë të ndryshëm të ekonomisë. Në të njëjtën kohë, shohim zhvillime relativisht të kënaqshme.  Organizime të reja si Dhoma Ekonomike e Gruas, duket si një shpresë për më shumë zë, lobim dhe mbështetje për gratë sipërmarrëse dhe sipërmarrjet e reja.

Gjatë kësaj periudhe angazhime si programi “Ringrihu më i fortë”, ishin një lloj kundërpërgjigje ndaj dëmeve ekonomike që po shkakton pandemia.

Influencerat vijojnë të rrisin hapësirat e tyre dhe janë bërë një instrument i rëndësishëm marketimi. Në brendësi të revistës do të gjeni renditjen e top 100 influencerave më të mëdhenj në vend.

Gjatë kësaj vere ndërkohë, vetë Businessmag pati një fushatë të suksesshme të promovimit të turizmit shqiptar. Qindra të rinj u angazhuan të dërgojnë foto dhe përshkrimet e vendeve të ndryshme të Shqipërisë.

Shiko më shumë
Na ndiqni në rrjetet sociale