klient Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Thirrje per Aplikime

Konferenca Vjetore e Investitorëve në Dubai, Prill 2018

Lajme

Rikthehen sfidat për Call Center. Italia miraton ligjin e dytë frenues

Media&PR

20th Century Fox, Panasonic dhe Samsung fitojnë Momentin për të ofruar përvojën më të mirë të mundshme të shikimit me teknologjinë HDR10+

Strategy

Çfarë mesazhi urimi duhet t’iu dërgoni kolegëve, partnerëve apo klientëve tuaj për Vitin e Ri?

Lajme

Rrëzohet “net neutrality”. Çfarë do të ndodhë me internetin?

Media&PR

Samsung dhe Amazon Prime Video Lançojnë të Parët Përmbajtjen HDR10+

Trajnime

GO Restaurant – Trajnim mbi Marketingun Dixhital për Restorante

Marketing

Lufra: 25 vite në tavolinat e shqiptarëve

Intervista

Me 300 ditë diell në vit dhe kapacitet 1500 MW, Shqipëria mund të përqendrohet tek ENERGJIA SOLARE!

Sipërmarrje

Njihuni me Anisën, vajzën që realizoi idenë e saj duke krijuar një biznes social