Startup

Altin Prenga, mes pasionit e shpresës

Teknologji

Mary Barra dhe Patricia Bath; dy gra të para në industrinë e makinave dhe shpikje; nga TIME

Teknologji

Tani Facebook-un mund t’a përdorni për të aplikuar për punë

Video

What is social entrepreneurship?

Social Business

Ndërmarrjet Sociale