kompani Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Teknologji

8 Startup-et e IT dhe inovacionit, që mbërritën në Londër përmes programit UK-Albania TECH HUB

Trajnime

Trajnim: “Aftësitë e Sipërmarrjes, Menaxhimit dhe Zhvillimit të një Biznesi të Suksesshëm”

Business Pulse

Para se të bëni punësimin e parë lexoni këto 3 libra

Lajme

Mark Zuckerberg: “E ardhmja e Facebook nuk janë vetëm reklamat”

Sipërmarrje

Familjet nga Kosova që hapën kompani transporti jashtë vendit

Lajme

Huawei premton një smartfon 5G sa gjysma e çmimit të rivalëve

Kosova

Netflix nuk ka rregulla sepse punëson njerëz të mrekullueshëm

Strategy

Ky rregull i thjeshtë do ju ndihmojë të punësoni njerëzit e duhur

Lajme

Silicon Valley në krizë për punonjës të rinj, zbulon sondazhi i ri

Teknologji

Mark Zuckerberg: “Interneti ka nevojë për rregulla të reja. Le të fillojmë me këto 4 çështje.”