informacion Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Marketing

Tendencat globale të reklamave – Tre çështjet kryesore të vitit 2019

opinion

Antishpifja si provë e fundit për të rrëzuar autoritetin e autoritetit!

Strategy

Po aplikoni për punë? Ja çfarë duhet të shkruani në letrën tuaj të interesit

Business Pulse

Sipas një studimi femrat kanë një kujtesë më të mirë se meshkujt

Trajnime

“Bazat e Pitching” nga Egita Polanska, Entrepreneur in Residence në Tiranë

Business Pulse

Egita Polanska, Entrepreneur in Residence, vjen në Tiranë në datën 21 Tetor

Teknologji

IDseq, një mundësi e mirë për identifikimin dhe parandalimin e sëmundjeve infektive

Business Pulse

Global Woman Club dhe Konferenca e Biznesit Global Woman vijnë në Tiranë në datat 2-3 Shtator

Thirrje per Aplikime

Konferenca e biznesit Global Woman vjen sërish në Tiranë

Travel

Të udhëtosh vetëm? Samsung jep shtatë këshilla për udhëtarët e vetmuar këtë verë