informacion Archives » Page 3 of 14 » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Teknologji

Mirë se vini në “Epokën e Inovacioneve”

Lajme

E vërteta brutale rreth Mark Zuckerberg që askush nuk dëshiron ta pranojë

Trajnime

Organizohet trajnimi me temë “Komunikimi dhe shitja përmes telefonit”

Business Pulse

Gjërat më të rëndësishme që duhet të shikoni në një etiketë vere

Thirrje per Aplikime

Ambasada Amerikane në Tiranë, thirrje bizneseve shqiptare për t’u bërë pjesë e Consumer Electronics Trade Show

Zhvillim Personal

Po luftoni të jeni të motivuar? Mos kërkoni këshilla, jepini ato

Trajnime

Trajnim nga Arjeta Dhima: “E folura në publik”

Marketing

Avinash Ananda, folësi me famë ndërkombëtare, pjesë e Konventës së I-rë të menaxherëve të shitjes

Teknologji

Zbulohet teoria e fundit nga Stephen Hawking mbi vrimat e zeza

Trajnime

Instituti i Ekspertëve Fiskalë zhvillon trajnimin profesional për “Audit të brendshëm”