Denis Gafuri Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Trajnime

Organizohet trajnimi me temë “Komunikimi dhe shitja përmes telefonit”

Strategy

Kujtesë apo shënime?! Ja si organizohen 8 drejtues kompanish e organizatash në Shqipëri

Marketing

Avinash Ananda, folësi me famë ndërkombëtare, pjesë e Konventës së I-rë të menaxherëve të shitjes

Business Pulse

Kanë mbetur vetëm 3 ditë që të përfitoni nga oferta për KONVENTËN e I-rë për Menaxherët e Shitjes

Thirrje per Aplikime

Konventa e I-rë e Menaxherëve të Shitjes: “Mësoni si të bëni shitje inteligjente”

Trajnime

Organizohet për herë të parë Konventa e Menaxherëve të Shitjes

Business Pulse

Mjeshtëria e shitjes (16): Pikat kryesore gjatë komunikimit me klientin (II)

Marketing

Mjeshtëria e shitjes (16) Trajtimi i pengesës: “Çmimi është i lartë” Pjesa II

Trajnime

Trajnim: “Mjeshtëria Profesionale e Shitjes”

Lajme

Denis Gafuri, eksperti i shitjeve mban seminar para studentëve të kolegjit Riinvest

Evente

Panairi i Sipërmarrjeve me Impakt Social

Janar 22, 2019
ora 10:00 – 15:00