Denis Gafuri Archives » Page 2 of 3 » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Trajnime

Trajnim: “Mjeshtëria Profesionale e Shitjes”

Lajme

Denis Gafuri, eksperti i shitjeve mban seminar para studentëve të kolegjit Riinvest

Lajme

“Të bërit biznes në Europë,” nga EAC Slovenian Business Club

Strategy

Mjeshtëria e shitjes (13): Qasja me qëndrim pozitiv mendorë

Trajnime

Seminar – Mjeshtëria e Shitjes Profesionale Drejt Suksesit

Trajnime

Trajnim për Mjeshtërinë e Shitjes drejt Suksesit

Sipërmarrje

Kur punëtori, firmës dhe kolegëve ku punon u drejtohet me: ATA!

Trajnime

Trajnim: Mjeshtëria e shitjes drejt suksesit

Marketing

Mjeshtëria e shitjes (11): Si ta fitoni argumentin, për të arritur atë që dëshiron?

Marketing

Mjeshtëria e shitjes (8): Ku po shkon tregtia online?