Organizohet për herë të parë Konventa e Menaxherëve të Shitjes
Përditësuar së fundmi: 13/09/2018

Organizohet për herë të parë Konventa e Menaxherëve të Shitjes

Share
nga Anerola Torollari
Sht 13, 2018
Studied at Faculty of Science, Content Editor Biznesi at Business Magazine
lexo me teper >

Denis Gafuri Sales Training, organizatori kryesor i eventeve të nivelit të lartë për trajnime në Kosovë oranizon Konventën e I-rë të menaxherëve të shitjes me titull “E ardhmja është këtu, mësoni si të bëni shitje inteligjente” e cila do të mbahet në 9 Nëntor 2018Hotel Internacional Prishtinë.

Në këtë seminar do të ketë edhe folës nga Sllovenia, Gjermania, Shqiperia, Maqedonia si dhe shumë sipërmarrës të suksesshëm vendorë. Denis Gafuri së bashku me folësit e ftuar do të ndajnë me ne eksperiencat e tyre ku do të diskutojnë për qasjen drejt së ardhmes me shitje inteligjente si dhe shumë këshilla për sukses në karrierë.

Denis Gafuri është CEO në smardonline.com dhe trajner i shitjes i shumë kompanive vendore dhe të huaja.
Folësit e ftuar: Jordan Berginc PHD Slloveni: është një trajner dhe këshilltar ndërkombëtar, Nela Jolenska – Maqedoni: është një konsulente strategjike për inteligjencën emocionale, Arben Avdylli – Kosovë: CEO K.S. “SCARDIAN”, është drejtor i dëshmuar me suksese në kompani të mëdha dhe isntitucione bankare, Driton Nikci – Gjermani: CEO “Top Industrie”.

Të ftuar në panel: Bajram Fusha – Ceo i “Besa Consulting” dhe drejtor në Klubin e bizneseve Slloveno Kosovare, Arian Zeka: AMCHAM, etj.

Ky organizim është shumë i nevojshëm për të gjithë menaxherët, punonjësit e nivelit të lartë dhe të mesëm, menaxherët e financave dhe profesionistët, menaxherët e financimit të financave, drejtorët ekzekutivë, shefi i marketingut, sigurimit shëndetësor, shitjet dhe menaxherët e shërbimit për klientë, sipërmarrësit, pronarët e kompanive dhe udhëheqësit e ekipit. Programi përmban momente zbavitëse, sfida, diskutime bashkëpunuese, rrjetëzim, etj.

MOS E HUMBNI RASTIN TË JENI PJESË E EVENTIT ME TË MADH TË SHITJES NË VEND.

Për më shumë informacion klikoni Këtu.

Subscribe në kanalin tonë në YouTube