karriere Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Business Pulse

5 këshilla për të punuar mirë edhe kur jeni nën presion

Business Pulse

Këshillat më të mira për personat që janë në prag të diplomimit

Personazhe

Këshilla suksesi nga sipërmarrësja Valbona Begolli

Business Pulse

Ku mund të mësojmë për vetë-zhvillimin dhe karrierën?!

Karriera

Pse punëdhënësit nuk ua spjegojnë kandidatëve për punë pse u refuzuan?

Strategy

Dëshironi të jeni një shef i madh? 7 gjërat që duhet t’i bëni çdo ditë

Strategy

6 cilësi që të gjithë mentorët e mirë duhet të kenë

Karriera

Ekuilibri jetë-punë, ku duhet t’i mbani fëmijët?! 

Karriera

Ky është instrumenti më pak i përdorur në mjetet tuaja të lidershipit. Kur duhet ta përdorni atë?

Karriera

Je drejt suksesit? Mirëmenaxho entuziazmin

Evente

Rikthehet TË RINJTË FLASIN!

Korrik 31, 2019
2 PM – 5 PM