karriere Archives » Page 2 of 13 » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Business Pulse

Si të tregojmë nëse një kandidat për punë është narcist

Strategy

8 gjëra produktive që duhet të bëni kur jeni të mërzitur

Business Pulse

Si të ankoheni më pak dhe të ndjeheni më mirë në punë?

Zhvillim Personal

8-10 nëntor, nis “RRUGA DREJT SUKSESIT”

Strategy

Po jepni një intervistë për punë? Ja si t’u përgjigjeni me sukses pyetjeve

Strategy

Ja çfarë i demotivon punonjësit e rinj

Strategy

Si të ktheni pasionin në profesion

Karriera

Pse është e rëndësishme të rrezikoni herët në karrierën tuaj

Strategy

Kujt duhet t’i drejtoheni kur jeni duke kërkuar për një punë tjetër?

Business Pulse

Si të inkurajoni zhvillimin personal dhe profesional në vendin e punës