bashkepunim Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Lajme

Gjermania i jep Shqipërisë 10 milionë euro për bujqësinë dhe zhvillimin rural

Strategy

5 teknika për të punuar me sukses me njerëz që janë të ndryshëm nga ju

inovative

Smart Home, një pronë e re

Karriera

9 fraza që duhet t’u thoni më shpesh kolegëve tuaj në punë

Karriera

5 mënyra se si t’i ndihmojmë fëmijët të përballojnë udhëtimet e shpeshta të biznesit

Business Pulse

Esmeralda Kazia, folëse në Konferencën EGOS, na njeh me konceptet e Database Freshness

Business Pulse

Përfundon me sukses Konferenca e Teknologjisë Dixhitale Inovative “EGOS”

Lajme

Ministri Shala i bën ofertë kompanisë Wolkswagen

Lajme

Mbi 20 sipërmarrje nga Ballkani, prezantohen e zhvillojnë takime B2B në Tiranë

Lajme

Intesa Sanpaolo Bank dhe BERZH firmosin marrëveshjen në mbështetje të bizneseve të zotëruara dhe drejtuara nga gratë