bashkepunim Archives » Page 3 of 10 » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Business Pulse

Mjeshtëria e shitjes (16): Pikat kryesore gjatë komunikimit me klientin (II)

Strategy

Është zyrtare: Zyrat e përbashkëta janë një ide e keqe për kompanitë

Slideshow

10 zyrat më të veçanta në botë për vitin 2018

Lajme

Çmimet e larta të naftës nënkuptojnë karburant më të shtrenjtë për të gjithë ne

Teknologji

Samsung dhe Red Bull sfidojnë përdoruesit të ‘Shikojnë Pamjen e Madhe’ në një video të re të sporteve ekstreme

Teknologji

Apple dhe Volkswagen në një bashkëpunim për të ndërtuar makina pa shofer

Thirrje per Aplikime

AIESEC Albania organizon “Youth for Global Goals”

Strategy

5 arsye pse sistemi arsimor finlandez është një ndër më të mirët

Business Pulse

Elevator Lab: RBI paraqet projektet e suksesshme pilot dhe shpall raundin e dytë në 2018  

Lajme

Një botë pa tym, nismë e kompanisë së duhanit dhe Ferrarit