bashkepunim Archives » Page 2 of 10 » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Karriera

9 fraza që duhet t’u thoni më shpesh kolegëve tuaj në punë

Karriera

5 mënyra se si t’i ndihmojmë fëmijët të përballojnë udhëtimet e shpeshta të biznesit

Business Pulse

Esmeralda Kazia, folëse në Konferencën EGOS, na njeh me konceptet e Database Freshness

Business Pulse

Përfundon me sukses Konferenca e Teknologjisë Dixhitale Inovative “EGOS”

Lajme

Ministri Shala i bën ofertë kompanisë Wolkswagen

Lajme

Mbi 20 sipërmarrje nga Ballkani, prezantohen e zhvillojnë takime B2B në Tiranë

Lajme

Intesa Sanpaolo Bank dhe BERZH firmosin marrëveshjen në mbështetje të bizneseve të zotëruara dhe drejtuara nga gratë

Business Pulse

Burimet njerëzore, aseti që kompanitë shqiptare po synojnë të vlerësojnë

Marketing

Avinash Ananda, folësi me famë ndërkombëtare, pjesë e Konventës së I-rë të menaxherëve të shitjes

Trajnime

Organizohet për herë të parë Konventa e Menaxherëve të Shitjes