diskutime Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Sipërmarrje

15 librat që çdo menaxher i ri duhet të lexojë

Marketing

Avinash Ananda, folësi me famë ndërkombëtare, pjesë e Konventës së I-rë të menaxherëve të shitjes

Trajnime

Organizohet për herë të parë Konventa e Menaxherëve të Shitjes

Lajme

Mark Zuckerberg: “Jam ende personi më i mirë për të drejtuar Facebook pas skandaleve”

Trajnime

Trajnim: “Ekspertizë Ligjore dhe Financiare për Sipërmarrjen”

Lajme

Sot në shkollën profesionale, nesër në një kompani – mësuesit shqiptarë në një vizitë studimore në Zvicër

Media&PR

Debatet nuk sjellin rezultate negative, ja si të mësoni prej tyre

Marketing

10 ligjet e marketingut në median sociale

Trajnime

Trajnim: “Kodi i punës – ndryshimet e fundit”

Thirrje per Aplikime

Hapen regjistrimet për Shkollën Verore të Sipërmarrjes

Evente