15 librat që çdo menaxher i ri duhet të lexojë » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Përditësuar së fundmi: 26/03/2019

15 librat që çdo menaxher i ri duhet të lexojë

Share
nga Anerola Torollari
Mar 26, 2019
Studied at Faculty of Science, Content Editor Biznesi at Business Magazine
lexo me teper >

Rrjetet sociale janë një mënyrë e mirë për të pyetur miqtë dhe ndjekësit tuaj online nëse keni nevojë për rekomandime në lidhje me librat.

Lexoni: 5 libra për t’u bërë një version më i mençur, më i fortë i vetes

Chad Dickerson ish CEO i Etsy pyeti në Twitter: “Çfarë libri do të rekomandonit për menaxherët e rinj?” dhe ndjekësit e tij dhanë sugjerime të shkëlqyera.

Pikërisht në këtë artikull BusinessMag ju sjell 15 titujt e librave më të rekomanduar që do t’ju ndihmojnë nëse jeni në hapat e parë të rolit tuaj si menaxher.

 1. High Output Management
 2. The Essential Drucker
 3. Creativity, Inc.
 4. The First 90 Days: Proven Strategies for Getting Up to Speed Faster and Smarter
 5. Radical Candor: Be a Kick-Ass Boss Without Losing Your Humanity
 6. Crucial Conversations: Tools for Talking When Stakes Are High
 7. Braving the Wilderness: The Quest for True Belonging and the Courage to Stand Alone
 8. Thinking, Fast and Slow
 9. Mindset: The New Psychology of Success
 10. A Paradise Built in Hell: The Extraordinary Communities That Arise in Disaster
 11. Drive: The Surprising Truth About What Motivates Us
 12. Predictably Irrational: The Hidden Forces That Shape Our Decisions
 13. Getting to Yes: Negotiating Agreement Without Giving In
 14. How Will You Measure Your Life?
 15. The Prince

Por nuk mbetet me kaq nëse ju lexues të BusinessMag keni për të shtuar rekomandime në lidhje me librat që ju kanë ndihmuar juve në rolin tuaj si menaxher apo sipërmarrës ne i mirëpresim të gjitha sugjerimet tuaja. Mund të komentoni në postimin e Facebook ose të na dërgoni sugjerimet tuaja në adresën tonë: [email protected]. Ne do të publikojmë më pas një artikull me rekomandimet tuaja. 🙂

Lexoni: 4 libra biznesi për t’u lexuar

/INC

Subscribe në kanalin tonë në YouTube


Evente