menaxher Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Zhvillim Personal

5 treguesit e një shefi që nuk ju respekton

Këshilla suksesi

Nuk është e nevojshme të bëheni menaxherë për t’u rritur në karrierë

Zhvillim Personal

Menaxherja Brizida Delvina: shërbimi hoteler, një mundësi e mirë për karrierë

Business Pulse

Si menaxherët mund të bashkëpunojnë edhe kur ata nuk ndajnë mendime të njëjta?

Intervista

Arjeta Dhima, mentore e mentorit të 9000 personave

Business Pulse

Pse dështon udhëheqja vizionare?

Business Pulse

Mos e humbni rastin të jeni pjesë e eventit më të madh të shitjes – Konventa e II-të për Menaxherët e Shitjes

Trajnime

Vjen në 1 Nëntor Konventa e II-të për menaxher të shitjes: “Suksesi është qëllimi yt”

Business Pulse

Kur puna në ekip është e mirë për punonjësit dhe kur nuk është

Strategy

Ja disa mënyra si të jeni një menaxher i mirë