BusinessMag Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Business Pulse

A e dinit që ekzistojnë Podcaste edhe në gjuhën shqipe? Ja cilët janë 5 prej tyre!

revista

Bëje pjesë të leximeve të kësaj vere numrin 21 të Revistës së Businessmag

Business Pulse

Vetëm 21 vjeç, ka udhëtuar në gjithë botën dhe na jep këto këshilla

Startup

Startup, ja 5 fituesit e IDEA 2019

Business Pulse

Markat që preferohen më shumë nga të rinjtë

Kosova

Businessmag edhe në Kosovë

Lajme

Think Big, emisioni i ri i sipërmarrjes dhe këshillimit të karrierës në Businessmag

Sipërmarrje

15 librat që çdo menaxher i ri duhet të lexojë

Business Pulse

19 podcaste biznesi që vlejnë më shumë se një diplomë

Marketing

10 mësime për shitjen nga Denis Gafuri, pas konferencës më e madhe për shitjet në botë – 10X GROWTH