BusinessMag Archives » Page 6 of 6 » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Lajme

GARAZH RIKTHEHET ME WORKSHOPIN MBI TREGTINË ELEKTRONIKE

Strategy

10 thënie të famshme nga 10 CEO të famshëm

Lajme

Një histori e shkurtër mbi filantropinë

Marketing

Historia e orës së lumtur: Brenda traditës popullore të pas punës

Startup

Edona Daçi – Ju prezantoj me Portalin e mundësive në shërbim të të rinjve

Sipërmarrës të suksesshëm

Emil Lamprecht – Bashkohuni me mua dhe Yunus Social Business Accelerator. Inovacioni social buron nga zonat në nevojë. Potenciali është aty.

Startup

Dentem – Startup-i shqiptar në rrugën e tij drejt suksesit në tregun global!

Startup

Binjaket 13 vjeçare po fillojnë biznesin e tyre të modës për të plotësuar ëndrrën e tyre