rekomandim Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Sipërmarrje

15 librat që çdo menaxher i ri duhet të lexojë

Strategy

Çfarë mësime lidershipi mund të mësojmë nga një gjeneral?

Strategy

Kjo është mënyra më e zgjuar për t’iu përgjigjur email-it kur nuk e dëshironi një punë

Lajme

Telefonat Celularë dhe Shëndeti: A është rrezatimi i telefonave celularë një rrezik?

Teknologji

LinkedIn rekomandim përdoruesve: Ndryshoni fjalëkalimin

Lajme

FMN gati për disbursimin e këstit 72.4 mln euro për Shqipërinë

Media&PR

3 shenja se puna juaj është bërë e patolerueshme

Lajme

DPT rikoncepton kontrollin e bizneseve VIP deri në 2019

Media&PR

Si të mbani “të pastër” reputacionin tuaj online?