shitje Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Sipërmarrje

Ndërton një biznes 90 milionë dollarë për kujdesin e lëkurës pa asnjë përvojë në industrinë e bukurisë

Thirrje per Aplikime

Start-Up Innovation Camp 2019

Lajme

OTE konfirmon shitjen e ‘Telekom Albania’ tek Spas Roussev dhe Elvin Guri për 50 milionë euro

Strategy

Të marrësh rrobat me qera, e ardhmja e industrisë së modës

Trajnime

Mjeshtëria e shitjes. Pse komunikimi afarist dhe shitja me telefon janë të rëndësishme?!

Marketing

Mësoni si të bëni shitje të zgjuara

Intervista

Strategjitë që ndjek kompania shqiptare që udhëheq tregun edhe në Maqedoni e Kosovë

Business Pulse

Martin Giese jep arsyet pse duhet të merrni pjesë në seminarin “Negociatat dhe Shitjet B2B”

Trajnime

Trajnim: “Menaxhimi i Shitjeve”

EU Corner

Vendi ku 96% e shtëpive kanë një pronar