Konventa e I-rë e Menaxherëve të Shitjes: "Mësoni si të bëni shitje inteligjente"
Përditësuar së fundmi: 03/10/2018

Konventa e I-rë e Menaxherëve të Shitjes: “Mësoni si të bëni shitje inteligjente”

Share
nga Neada Muçaj
Tet 03, 2018

Denis Gafuri Sales Training, organizon Konventën e I-rë të menaxherëve të shitjes me titull “E ardhmja është këtu, mësoni si të bëni shitje inteligjente” e cila do të mbahet në 9 nëntor 2018 në Hotel Internacional, Magjistralja Prishtinë – Shkup.

APLIKIMI ËSHTË ENDE I HAPUR!

Në këtë seminar do të ketë edhe folës nga Sllovenia, Gjermania, Shqipëria, Maqedonia si dhe shumë ekspertë të suksesshëm vendorë. Denis Gafuri së bashku me folësit e ftuar do të ndajnë me ne eksperiencat e tyre, ku do të diskutojnë për qasjen drejt së ardhmes me shitje inteligjente si dhe shumë këshilla për sukses në karrierë.

Folësit e Konventës do të jenë:

* Denis Gafuri: CEO në smardonline.com dhe trajner i shitjes në shumë  kompani.

*Jordan Berginc PHD/Slloveni: Trajner dhe këshilltar ndërkombëtar.
*Nela Jolenska/Maqedoni : Konsulente strategjike për inteligjencën emocionale.
*Arben Avdylli/Kosove : Arben Avdyli CEO at “SCARDIAN J.S.C.” 
*Driton Nikci/ Germani: CEO “Top Industrie-montage GmbH” dhe “Plan-B.V. GmbH”.

Të ftuar në  panel:

*Bajram Fusha/Kosovë: Ceo i “Besa Consulting” dhe drejtor në “Klubine e bizneseve Sloveno Kosovare”.
*Arian Zeka/KosovëExecutive Director”AmCham Kosovo.S.C”.
*Melita Ymeraga/ Kosovë : Managing Partner at “Melita&Partners”
*Fisnik Deçani/ Kosovë: CEO e Alba Qeramika” & “FLUX”.

*Renato Civili /Shqipëri : Ekspert në fushën e marketingut, “Business Magazine Al”.  
*Lulzim Veliu/KosovëGjermani:  CEO në  “SmartHome Europe”

Ky organizim është shumë i nevojshëm për të gjithë: menaxherët, punonjësit e nivelit të lartë dhe të mesëm, menaxherët e financave dhe profesionistët, menaxherët e financimit të financave, drejtorët ekzekutivë, shefi i marketingut, sigurimit shëndetësor, shitjet dhe menaxherët e shërbimit për klientë, sipërmarrësit, pronarët e kompanive dhe udhëheqësit e ekipit.

Një trajnim i vetëm me më shumë se 10 profesionalist të shitjes. Mundësia më e mirë për të mësuar më shumë mbi shitjen dhe metodat e saj.

Për aplikimet deri në 10 Tetor shtator çmimi i pjesëmarrjes është 50 euro (ju kurseni 99 euro).  

Për aplikime prej datës 10 Tetor deri më 25 Tetor çmimi i pjesëmarrjes është 89 euro (ju kurseni 60 euro).

Për aplikime prej datës 26 Tetor e tutje çmimi i pjesëmarrjes është 149 euro.

*Në këtë çmim përfshihet pjesëmarrja ditore, dreka, kafet, materiali punues si dhe certifikimi në fund.

Për rezervime, pyetje apo informacione plotësuese kontaktoni në [email protected] apo përmes numrit të telefonit +383 45 510 009 (orari 09:00 – 16:00). 

MOS HUMBISNI RASTIN TË JENI PJESË E EVENTIT MË TË MADH TË SHITJES NË VEND!